Militaire industrie en interne wapenmarkt

Protest bij aandeelhoudersvergadering (kern-)wapenmaker Airbus

Morgenmiddag, woensdag 27 mei 2015, houdt Stop Wapenhandel in Amsterdam van 12:30 tot 13:30 een picketline bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus, een van de grootste wapenproducenten van Europa. De aandeelhoudersvergadering is in het Okura Hotel, Ferdinand Bolstraat 333 Amsterdam. lees meer »

Willemijn van der Werf maakt zich zorgen over haar ABP pensioen

Het pensioenfonds ABP belegt ons geld in kernwapens. Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat het ABP met hun geld doet. Zo ook Willemijn van der Werf.     Een van de bedrijven waar ABP geld in stopt en die onderdelen van kernwapens maakt, is Airbus. Woensdagmiddag 27 mei demonstreren we daarom bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus. lees meer »

Tera Fopma over haar ABP pensioen: het is mijn geld

Het pensioenfonds ABP belegt ons geld in kernwapens. Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat het ABP met hun geld doet. Zo ook Tera Fopma.     Een van de bedrijven waar ABP geld in stopt en die onderdelen van kernwapens maakt, is Airbus. Woensdagmiddag 27 mei demonstreren we daarom bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus. lees meer »

Cocky de Graaf over haar ABP-pensioen

Het pensioenfonds ABP belegt ons geld in kernwapens. Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat het ABP met hun geld doet. Zo ook Cocky de Graaf. Een van de bedrijven waar ABP geld in stopt en die onderdelen van kernwapens maakt, is Airbus. Woensdagmiddag 27 mei demonstreren we daarom bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus. lees meer »

Francien Hollander over haar pensioen bij het ABP

Het pensioenfonds ABP belegt ons geld in kernwapens. Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat het ABP met hun geld doet. Zo ook Francien Hollander.       Een van de bedrijven waar ABP geld in stopt en die onderdelen van kernwapens maakt, is Airbus. Woensdagmiddag 27 mei demonstreren we daarom bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus. lees meer »

Wat is uw aandeel in wapenindustrie?

Het pensioenfonds ABP belegt ons geld in kernwapens. Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat het ABP met hun geld doet. Zo ook Wijnand Thoomes.     Een van de bedrijven waar ABP geld in stopt en die onderdelen van kernwapens maakt, is Airbus. Woensdagmiddag 27 mei demonstreren we daarom bij de aandeelhoudersvergadering van Airbus. lees meer »

Aandeelhoudersvergadering van wapensmit Airbus 27 mei 2015 in Amsterdam

Airbus is een grote Europese wapenproducent. Het maakt veel verschillende types raketten, gevechtsvliegtuigen en gevechtshelikopters. Saoedi-Arabië bombardeert Jemen met mede door Airbus geproduceerde Typhoon gevechtsvliegtuigen. Frankrijk vernieuwd zijn kernwapenarsenaal met lees meer »

Inhoud syndiceren