JSF

De JSF, komen we er nog vanaf ?

Voorjaar 2013 publiceerde de Campagne tegen Wapenhandel een serie feiten en cijfers over het gevechtsvliegtuig Joint Strike Fighter (JSF) ofwel F-35. Inmiddels is duidelijk dat Rutte 2 tot aanschaf wil overgaan. lees meer »

De straaljagerfuik

Vredesmagazine nr.4, september 2012 - Begin juli, de laatste dag voor het parlementaire zomerreces, domineerde één debat de agenda: de Joint Strike Fighter, oftewel de JSF. lees meer »

Stoppen met de JSF scheelt 6 miljard euro

Onderzoeksdossier JSF Juni 2008 Stoppen met de JSF scheelt 6 miljard euro (en wat moeten we er eigenlijk mee?) Hoeveel financië lees meer »

Joint Strike Fighter; de race is nog niet gelopen - juni 2008

Nu stoppen met de JSF scheelt 6 miljard Euro. En wat moet Nederland eigenlijk met dit extreem dure gevechtsvliegtuig? lees meer »

17 april 2008 protest tegen besloten briefing over JSF in Tweede Kamer

Op 17 april kwam de Executive Vice President van wapengigant Lockheed Martin in een besloten zitting aan de Tweede Kamer vertellen over de JSF. Wij protesteerden voor de deur van het Kamergebouw. Als reactie hierop ontvingen we uitnodigingen van de fracties van GroenLinks, SP en PvdA om onze visie op de JSF te komen uiteenzetten. lees meer »

De bommenwerpers van Balkenende 4

Overzichtspagina JSF Het kiezersbedrog van de lees meer »

JSF aanschaf is weergaloze blunder

Overzichtspagina JSF JSF aanschaf is weergaloz lees meer »

JSF: Hoogvlieger of zinkend schip?

Overzichtspagina JSF JSF: Hoogvlieger of zinke lees meer »

JSF: Kabinet rekent zich ten onrechte rijk

Overzichtspagina JSF JSF: Kabinet rekent zich lees meer »

Inhoud syndiceren